» Honungmarienarad majs

När min syster var här förra veckan gjorde hon en supergod grej med majskolvar! Så jag tänkte faktiskt dela med mig av den här och tycker verkligen ni kan prova. Hur gott som helst!

Ingridienser:

Honungsglaze

salt

smör

majskolvar

lite "vanlig" honung.

Man sätter alltså först ungen på 200 grader.

Sen blandar man ihop honungen och heller i lite salt i en vanlig fryspåse. Lägger i majskolvarna och ser till att marinade täcker allt.

Lägg sedan majsen på en plåt med foliepaper. Och lägg några bitar smör runt om.

ställ in den i ugnen på 200 grader i 20 minuter

Sen är det klart!

 
 

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo