» Bästa julklappstipset!

Har tänkt på det här med julklappar, att folk tycker det är så himla svårt att hitta något bra! Förut tyckte jag det var ganska svårt, men det har blivit allt enklare!

Alla har vi varit där när man söker på vad man ska ge till sin pojk/flickvän, mamma, syster, kompis m.m. och man kan få upp riktigt fina grejer faktiskt, men jag tycker det är vävldigt svårt att få det att kännas personligt. Men det är väl svårt för olika sidor att veta vad som är personligt för just DIG.

Men istället för att söka på vad du ska köpa så borde du tänka efter en extra gång. Vad gillar just den personen i frågan som ska ha presenten från just dig? Det gäller att kunna knyta ihop vad personen gillar eller att komma ihåg saker hen har nämnt tidigare.

För ett år sedan köpte min syster ett par leggins till mig som jag hade önskat mig (men inte skrivit upp någonstans eller sagt specifikt) Men hon kom minsann ihåg att jag alltid lånade hennes och att jag velat ha sådana. Jag blev verkligen jätteglad när jag fick dem!

När min pojkvän fyllde år nu i April försökte jag tänka efter vad han gillar och det blev också superbra!

Så när ni alla ska försöka hitta julklappar nu, försök tänk ett steg till. Det finns alltid något som personen tidigare nämnt, och inners inne vet du vad hen tycker om ;)
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo